Menneskene bak KIRN – Jørgen Holst

Jørgen Holst

rgen Holst er kommet inn som nytt styremedlem i Foreningen for Kunstig Intelligens og Robotikk Norge (KIRN).  Jørgen har hatt flere ledende posisjoner i nasjonale og internasjonale selskaper innenfor løsningsalg av teknologi. Og lang erfaring fra å jobbe internasjonalt . Redaksjonen er glade for å kunne presentere Jørgen i ny rolle som styremedlem KIRN.

KIRN er den største non-profitt organisasjonen innenfor kunstig intelligens og robotikk i Norge og har rundt 1300 følgere.

Jørgen Holst er Visepresident / salgsdirektør hos boost.ai og veteran i Norges innovative teknologiindustri. Siden 2004 har Jørgen jobbet seg gjennom salgs med spesialisering innen teknisk salg, løsningsdesign, partnersalg og ledelse. Hans erfaring ligger hovedsakelig i skytjenester og kontaktsenter, med internasjonal erfaring i Europa, Latin-Amerika, Vest-Afrika og Asia. Jørgen begynte i boost.ai i 2019 og jobber for og strategisk å utvide salget av selskapets samtale- AI-plattform i både nye og eksisterende europeiske markeder.

I fritiden Jørgen liker å tilbringe tid med partneren og to hunder, samt kjøre motorsykkel og gå på tur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *