Bli partner

Kunne du tenke deg å bli partner? Vi har tre ulike nivåer, med ulikt innhold. For mer info om hva et samarbeid med KIRN innebærer, ta kontakt med oss

Bronsepartner

Sølvpartner

Gullpartner

Gullpartnere

Zisson

Zisson er stolte av å ha blitt Gullsponsor for KIRN (Foreningen for kunstig intelligens og robotikk Norge). Kunstig intelligens (KI) blir en stadig viktigere del av hverdagen vår. Vi i Zisson er opptatt av at utviklingen også må skje på norsk og med norske verdier og norsk lovgivning i tankene.

Zisson leverer kontaktsenterløsninger til både offentlig og privat, med neste generasjons KI-løsninger for chat, tale og automatisert kundetilpasset menyvalg som er utviklet av og tilpasset til det norske markedet: «Vi er stolte av å ha tilby norsktalende bot, ettersom det fortsatt er få som har gode nok norske språkpakker, som er avgjørende for god brukeropplevelse av chatboter».

Vi i Zisson jobber daglig med å gjøre kundesenterløsningen vår Wave smartere. Løsningen skal gi deg valg gjennom tale, men fremover skal den også forstå hva du skriver, hva du sier og hele tiden tilpasse valgene du får basert på hvem du er. For å få til dette må vi bli gode på KI, og vi må ha KI som forstår norsk. Derfor et det så viktig for oss at KIRN er etablert for å danne et forum hvor norske bedrifter kan treffes og utveksle ideer og finne sammen som samarbeidspartnere. Vi er stolte som får lov til å være med på å bidra her da vi tror at KIRN vil være en viktig uavhengig inkubator hvor næringsliv og akademia finner sammen

Zisson ønsker å takke initiativtakerne i KIRN for å bane vei og få KI og robotikk på agendaen. Noen må gå foran og bane vei, og vi i Zisson vil berømme pionerne i KIRN-styret for å bane vei og takke de for en fantastisk innsats så langt. Vi vil samtidig takke de for tilliten de har vist oss med at vi nå er blitt foreningens første Gullsponsor.