Ai, big data og svermteknologi

Vi gjennomførte nylig vårt andre frokostmøte i nydelig høstsol på Scandic Oslo City og kan konkludere med at temaene virkelig engasjerer. Et av våre mål med frokostmøtene er å øke forståelsen av teknologibuzzordene og vi syns foredragsholderne leverte til gangs.

Det var godt oppmøte og et engasjert publikum som fikk gleden av høre Analytics Lead Jaakko Mikkonen i Norrøna Q og Dr. Tad Gonsalves (Japan) denne morningen.

Vi fikk gode tilbakemeldinger på hvordan Mikkonen lettfattelig forklarte hvordan AI og big data har blitt vesentlig i Norrønas strategi for produktforbedring og distribusjon.
Å høre om praktiske eksempler på hvordan Norrøna samler inn data for å drive produktforbedring ved hjelp av big data  er et godt eksempel på hvordan teknologien kan benyttes. Produktutviklingen går raskere, kundene får raskere utbedret mangler og neste generasjons plagg blir mer robust.
En annen interessant vinkling er hvordan man ved hjelp av big data og maskinlæring kan personalisere kundenes opplevelse på nettsidene.
Dette gir Norrøna spennende muligheter i hvordan se bygger smartere hjemmesider og hvordan de bygger fremtidens butikker!

Ønsker du å motta informasjon fra KIRN på epost?  Trykk her.

Dr. Tad Gonsalves ga forsamlingen en svært interessant innføring i svermteknologi og hvordan det hele henger sammen. Det startet som en studie av bier, maur og fugler, ble oversatt til matematikkens regler og er nå er en billig og effektiv måte å utvikle AI videre. Dette åpner opp for at flere kan ta del i utviklingen og at utviklingen vil gå enda raskere.

Vi takker både svært dyktige foredragsholdere og et engasjert publikum for en vellykket start på dagen og håper vi sees igjen!

Ønsker du å bli medlem i KIRN og bidra i nettverket? Trykk her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.